9 Kasım 2009 Pazartesi

ÇILGIN ÇARŞAMBA





Milli Pazar’da artık Çarşamba günleri de indirim ve süpriz coşkusu var.

28 Mart gününnden itibaren başlayan Çılgın Çarşamba’ya, gösterdiğiniz yoğun ilgi için tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Bundan sonra her Çarşamba Milli Pazar’da “Çılgın Çarşamba” coşkusu devam edecek. Siz de katılın, siz de kazanın.

Her Çarşamba Mili Pazar’da Çılgın Çarşamba. Çarşamba günleri mağazalarımızda inanılmaz indirimler, süpriz ürünler, süpriz setler, hediyeli ürünler sizi bekliyor. Meyve-Sebze, Şarküteri-Sütlük, Bakliyat-Çerez reyonlarında süper fiyatlar sizleri bekliyor.

Çılgın Çarşamba coşkusunu yaşamak için mağazalarımızı mutlaka ziyaret edin. Çarşamba günü, mağazamıza uğrayın, hafta içi de kazançlı çıkın.

DOMUZ GRİBİNİN DÜŞMANI ''Ihlamur''






Sinirleri kuvvetlendirir, sinir bozukluğunu giderir. Uyku verir. Kan dolaşımının normal olmasını sağlar. Kansızlığı giderir. Kalp kifayetsizliğinde faydalıdır. Damar kireçlenmesini önler. Böbrekleri ve mesaneyi temizler. İdrar söktürür. Kum döker, taş oluşmasını önler. Ter söktürür. Grip ve soğuk algınlığının şikayetlerini giderir. Göğsü ve bronşları yumuşatır. Mide ifrazatını artırır. Balla karıştırılıp içilirse, mide ülserine faydalıdır. Kabızlığı ve bağırsak spazmını giderir. Boyun ve yüze güzellik verir. Burkulma ve ezilmelerde ağrıyı keser. Saç dökülmesini önler.

kaynak:
http://www.bitkilerianlamak.com/search/label/ıhlamur


MİLLİ PAZAR MAĞAZALARINDA BULABİLİRİSİNİZ



H1N1 Dediğimiz domuz gribi virüsü önceden insanlardan insana bulaşmasada artık insandan insana bulaşmaya başlamıştır. Virüsün ilk görüldüğ ülke Amerika Birleşik Devletleridir. 2009 yılı ortalarında belirlenmiştir.
Bugüne kadar çok sayıda (10000’den fazla) vakaya rastlanılmıştır.
Daha önce insanlarda görülmeyen bir Grip virüsü (İnfluenza A) tipinin (H1N1) ge­çirdiği değişimle artık insanlarda da görüle­bilen grip türüdür.

MİLLİ PAZAR MARKALARI




Lütfen Doğayı Koruyalım





Milli, doğal su kaynaklarının korunması için, personelinin katkısıyla çalışmalar yapmaktadır. Tüm personelimiz, gerek çalıştığı mağazada, gerekse kendi evinde, su kaynaklarını kullanırken, dikkat etmekte, su kaynaklarının boşa akmaması ve harcanmaması için gereken özeni göstermektedir. Lütfen siz değerli müşterilemiz de suyunuza sahip çıkınız ve su kaynaklarının boşa akmasını engelleyin.