18 Mart 2010 Perşembe

...::: MİLLİ PAZARINIZ :::...

Milli Pazarınız olarak insan sağlığına ve ve refahına önem verir, sizlerin ve personelimizin yaşam kalitesini arttırmak amacıyla “UCUZU UCUZA DEĞİL, KALİTEYİ UCUZA” satmaya yönelik anlayışımızla, işimizi doğru yapmakla kalmayıp, aynı zamanda doğru işleri yaparız.

Milli Pazar ismi bizim için gurur kaynağıdır ve ilişkide olduğumuz herkeste GÜVEN duygusunu çağrıştırır.

Müşterilerimiz, çalışanlarımız, meslektaşlarımız, içinde bulunduğumuz toplum ve irtibatlı olduğumuz tüm birimler ile AÇIK, DÜRÜST, ve ETİK işbirliği sergileriz.

Sattığımız ürünler KALİTE 'yi ve UCUZ 'luğu temsil eder.

Bizim için çok değerlisiniz. Mağazalarımızda kendinizi sıcacık mutlu bir alışveriş ortamında bulacaksınız.İşimiz evinizden daha huzurlu bir ortamda ALIŞVERİŞ KEYFİ 'ni size yaşatmaktır.

Milli Pazarınız, Bursa sınırları içinde 23 mağaza ile haftanın 7 günü 08.00 – 23.00 saatleri arasında beklentilerinizin üzerinde mükemmel bir hizmet sunmaktadır.

İyi bir satınalma gücüne sahip olmamız; müşterilerimize en üstün ve kaliteli hizmeti sunmamızı sağlamaktadır. “KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” hedefi doğrultusunda, sattığımız ürünleri her türlü kalite ve hijyen kurallarına uygun olarak tedarik edip, siz değerli müşterilerimiz ile buluşturmaktayız.

Et ve süt ürünlerimiz, Veteriner Hekimiizin kontrolünde en SAĞLIKLI ve HİJYEN koşullarda satışa sunulur. En taze meyve ve sebzeler GÜNLÜK olarak özenle temin edilir ve aynı gün tazeliğini yitirmeden size ulaştırılır.

MÜŞTERİ DAİMA HAKLIDIR” yaklaşımı ile yüzde yüz müşteri odaklı çalışır, karşılaşacağınız sorunları anında çözeriz.

Her alanda yetkin, kendine güvenen, çok boyutlu ve pratik düşünce yeteneğiyle donatılmış, TOPLUMSAL SORUMLULUK bilincine sahip personel yetiştirmek amacıyla sürekli eğitimlerle kişisel gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı hedefleriz.

Piyasadaki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ederek, işlemlerinizin daha hızlı yapılmasını sağlayıp, SÜREKLİ DAHA İYİ 'sini başarmak için çalışırız.

Sizlerle sımsıcak bir ortamda, ailenizle birlikte ALIŞVERİŞ KÜLTÜRÜ oluşturmak, alışverişin ötesinde GÖNÜL BAĞI birlikteliği sağlamak, bizleri çok büyük bir ailenin onurlu birer üyesi haline getirmektedir.

Bu anlayış “ MİLLİ PAZAR AİLESİ” nin her geçen gün daha da büyüyerek sizlerle kucaklaşmasını beraberinde getirmesini; gayretimizi daha da arttırmamızı zorunlu kılmaktadır. Alışveriş keyfini bizimle tadacak, mağazalarmızdan ayrılırken, yanınızdaki HUZUR ve MUTLULUK ' ta bizim hediyemiz olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder